top of page

Spirit Azoren
Azoren reizen 2 t/m 9 Oktober  2023.
Tijdens deze reis gaan we de helende werking van de ongerepte natuur van het vulkaaneiland van de Azoren Sao Miguel ervaren. Hans Balans en Cecile Vloet nemen jullie mee naar de mooiste plekken in de natuur. Deze week is voor jezelf, bedoelt voor persoonlijke ontwikkeling, healing en verdieping. We gaan naar zwavelbaden,  krachtplekken in de natuur om op te laden, mediteren, ademhaling technieken, visualisatie, healing oefeningen en
lichtwerk te doen.


De verbinding met de aarde en de lichtkracht van je eigen ziel versterken en verdiepen, je hart
te helen en het gevoel te verruimen.
Dolfijnen en Walvissen De Azoren zijn een uit negen eilanden bestaande archipel in de Atlantische Oceaan, met nog ongerepte natuur en een van de grootste walvissenkolonies ter wereld met 24 verschillende soorten walvissen en dolfijnen, zoals blauwe vinvis walvissen en tuimelaar dolfijnen.


De liefdevolle, hoge trillingsfrequentie van de dolfijnen, waarmee we gaan zwemmen, zullen je ook helpen om alle emoties van een lagere trilling los te laten en op te schonen. De liefdevolle compassie van de walvissen zal ons helpen om met meer compassie naar onze pijn te kijken en die van anderen en op nog diepere lagen van onszelf te helen.
Vanuit de hogere liefdeskracht “problemen” oplossen. Waardoor we meer ruimte en licht in ons hart ervaren. We transformeren van afgescheidenheid naar eenheid. 

Spirit Azoren
In deze week wordt gezorgd voor:
• Accommodatie.
• Persoonlijke healing sessies
• Diepgaande groep healingen.
• Transfers: luchthaven - accomodatie.
• Vervoer met de groep naar de mooiste krachtplekken voor bijzondere ervaringen.
• Extra uitstapjes naar mooie plekken.
• Meditaties, ademhaling en visualisatie oefeningen.
• Healing workshops.
Tijdens deze week is er veel ruimte voor vrije ontspanning. We laten ons als groep intuïtief leiden wat er mag komen. Van de groep wordt ontspannen initiatief verwacht in de zaken buiten de workshop, zoals eten bereiden, etc.
Voor vertrek is er een ontmoetingsdag met een groepshealing.


Programma
Om tijdens meditaties en workshops op zoek te gaan naar ons innerlijk waar in de kern liefde licht creativiteit eenheid en vreugde is.
In de week zullen we 's-morgens samen genieten van een gezond ontbijt en daarna mediteren in de natuur en op verschillende krachtplekken onze ervaringen met elkaar delen.
's-Middags ondernemen we activiteiten: wandelen, naar zwavelbaden, diervriendelijk met dolfijnen zwemmen, thee plantage bezoeken.
Hans en Cecile zullen de meditaties en groepshealingen leiden met thema’s van afhankelijkheid loslaten en onthechting, eenheid liefde en healing voor je zelf, en persoonlijke healingen geven. ‘s-Avonds komen we bij elkaar om kort te mediteren en te delen. We gaan samen gezond en lekker koken in een fijne sfeer met muziek en gezellig samenzijn.


Accomodatie
Quinta do Bom Despacho
Sustainable Lodge and Events
www.quintadobomdespacho.com


E-mail : cecilevloet@planet.nl

bottom of page