top of page
Volle maan vuur cacao ceremonie iedere volle maan

Maar dan mogen we elkaar nooit meer afvallen en elkaar nooit meer veroordelen en moeten we echt loyaal zijn aan elkaar", zegt Gil, een van de vrouwen van het vrouwenberaad, georganiseerd door Anne. Haar woorden komen diep bij mij binnen. "Ook niet in gedachte", vul ik haar aan, want ik voel alles. "Ja, we komen echt van heel ver," zegt Gil. We zijn echt gewond in vertrouwen. Vrouwen onder elkaar hebben elkaar veel leed aangedaan. "Integriteit is echt onze intentie hier", in ieder geval doen we daar echt ons best voor, zegt Anne. iedereen is kwetsbaar.

Ik voelde dat het heel belangrijk was wat we samen deden, deze afstemming op de aarde bracht ons echt verder. Ik zag deze groep vrouwen in een bos waar het zonlicht mooi door de bomen scheen. Het was een bijeenkomst zoals de druïden dat deden.

De druïden waren nauw verbonden met de natuur en baseerde al hun raadgevingen en voorspellingen uit tekenen uit de natuur.

Wij vrouwen maakten een cirkel in de natuur. Daardoor ontstond er een portaal.

Het was ook op deze portaaldag 6-6 afgelopen zondag waardoor het zo krachtig kon.

Er kwam pulsend Goddelijk Ellipsvormig licht van boven de cirkel binnen.

Anne leidde de meditatie en we maakten contact met het hart van de aarde. Door deze instroom van de bron en van de aarde kwam er stabiliteit. De juiste voeding van de transformerende onvoorwaardelijke liefde van de paddestoelenwereld gaf nog extra bedding om jezelf te kunnen zijn.

De geborgenheid van moeder aarde nodigde ons uit om met de buik en baarmoeder van de vrouwen in de cirkel te verbinden. Met deze heilige graal energie in ons. Een mooie schone serene verbinding. Ik zag helende energie waardoor deze oude wonden geheeld kunnen worden.

Ik hoor steeds meer vrouwen over het verlangen om weer te verbinden en uit te willen reiken naar andere vrouwen, hun sisters, maar dat het vertrouwen zo beschadigd is. Vrouwen hebben elkaar zo verraden en ook mannen hebben Sisterhood tegen gehouden.

De krachten die er vrij komen zijn zo enorm groot, en zijn in het verleden misbruikt. Door onbewuste handelingen is er karma ontstaan.

Het vraagt nu om heel bewust weer voorzichtig opnieuw te verbinden met een veilige bedding van moederaarde zodat oude vrouwenwonden kunnen helen zodat vrouwen elkaar weer gaan vertrouwen, steunen, inspireren, weer echt om elkaar gaan geven en van elkaar gaan houden zoals sisters. De krachten die daar vrij komen kunnen doorgegeven worden aan geliefden en omgeving.

Ik zie het grote belang van deze cirkels en wil tegen vrouwen zeggen begin zo'n cirkel bij jou in de buurt, kom echt samen met vrouwen en ga de natuur in. Zing, dans, lach en huil samen. Ga weer van elkaar houden. Wij hebben elkaar nodig. En zeker in de nabije toekomst.

24 Juli is er hier weer een volle maan, cacao, vuur ceremonie. Wil je daar bij zijn dan kun je aanmelden via: cecilevloet@planet.nl Bijdrage: €33,00 euro. Verzamelen bij Moerkamp 18 Beugen 20 km. onder Nijmegen. Jij bent van harte welkom!

F004362D-FB72-4391-ADF4-FAB8135278CD_1_201_a.jpeg

Koptekst 1

bottom of page