top of page

Egypte 2023

Your Inner Sacred Marriage.

Spirituele verdiepingsreis November 2023.

Het thema tijdens deze reis is balans, eenheidsbewustzijn en samenwerking tussen onze mannelijke en vrouwelijke energie,  ying en  yang. Dagelijks beginnen en eindigen we met mediteren of oefeningen. Waar het kan mediteren we op krachtplaatsen, heilige plaatsen en in tempels.

We gaan naar Luxor met onze gids Hassan Haggag die ons de mooiste plaatsen en het oude Egypte laat zien. Als groep bieden we elkaar kracht en ruimte zonder oordeel voor ieders proces en te groeien met elkaar.

 

 

Tijdens deze reis naar jezelf gaat het om je innerlijke spirituele huwelijk.

Door samenwerking tussen het mannelijke en het vrouwelijke kan je ziel meer in je lichaam indalen. Je ziel is heel en compleet, krachtig, onafhan­kelijk, intelligent, vredig, vervuld van liefde en vreugde. Vol van leven, passie, compassie, humor, schoonheid, harmonie en gezondheid. Je ziel overstijgt je persoonlijke problemen. 

Je kunt deze dagen de relatie met jezelf verdiepen en de eenheid in jezelf gaan ervaren. 

 

De basis voor een vruchtbaar leven is een goede relatie met jezelf en onvoor­waardelijke liefde voor jezelf en je lichaam. Tijdens meditatie gaan we met ons bewustzijn naar onze blokkades, pijn en verdriet in het lichaam en ons energiesysteem om het te transformeren en te helen. Door het losmaken van belemmerende (oude) banden en ons te onthechten en het opschonen van je energielichaam kan je creatie-energie vrij stromen. Hierdoor kom je in je eigen kracht en kun je groeien in liefde. Je zult meer bewust worden van eigenwaarden en zelfrespect wat je weerspiegeld krijgt in de wereld om je heen.

Via je spirituele zelf sta je in verbinding met je Goddelijke bron waar je verbonden bent met je multidimensionale zelf. 

In contact met je multidimensionale zelf kun je nieuwe zielsdelen van jezelf (her) ontdekken en integreren.

 

We are not our body.

We are not even our mind.
                     

 Voor meer info en aanmelding:

cecilevloet@planet.nl

of Tel: 0485-578783

Cecile Vloet

Praktijk Energetische Therapie

 

Deze reis :

  • Verdieping, meditatie, balans­oefeningen, groepshealing en op krachtplekken.

  • Egyptische cultuur

  • Egyptische mythologie als inspiratie

  • Verblijf accommodatie

  • Transfer: luchthaven /hotels.

  • Vervoer ter plaatsen.

  • Prijs voor deze reis € 1.200,-

  • Excl. vliegtickets, maaltijden.

 

Om de energie te verhogen en het proces te ondersteunen gebruiken we geen alcohol, opwekke

 

Cecile Vloet Healer & Lichtwerker zal deze reis begeleiden. Tijdens deze reis zal ze persoonlijke en groepshealingen en meditaties geven.

Your Inner Sacred Marriage

 

Healing

Meditatie Bewustzijn
Luxor Abidos

bottom of page