top of page

Spirituele reis India

 

Auroville

Holy places

 1 t/m 9 februari 2023

 

The children…. the future….

To healers, light workers, spiritual helpers with the same heart wish….

To help the children of India.

 

Vision of Auroville

...a place where the needs of the spirit and the care for progress would get precedence over the satisfaction of desires and passions, the seeking for pleasures and material enjoyments

Hartelijk welkom op deze bijzondere spirituele reis naar India

Een reis om Auroville (de stad van de dageraad) te verkennen, de Kinderen van India te ontmoeten en Heilige plaatsen te bezoeken.

Wat Auroville voor jou en de wereld betekent gaan we ontdekken tijdens deze reis. 

 

Auroville bestond in 2018 50 jaar.

Een samenleving op aarde waar mensen in vrede leven, vanuit het hart zonder religie zonder politiek.

Al in 1954 had The Mother Mirra Alfassa een alternatieve formule voor een nieuwe manier om te leven. Ze beschreef een nieuwe samenleving: evenwichtig, harmonieus en dynamisch. Op dat moment zag ze dat 'de aarde niet klaar is om zo'n ideaal te realiseren' en daarom noemde ze het 'A Dream'. Het feit dat Auroville snel groeit, en dat de bewoners hetzelfde ideaal en visie in hun hart en gedachten dragen, geeft hoop.

Een oprechte wens om vrij te kunnen leven als burger van de wereld en alleen de allerhoogste autoriteit, de allerhoogste waarheid  te gehoorzamen.

Een plaats van vrede waar alle strijdinstincten van de mens uitsluitend worden gebruikt om oorzaken van zijn lijden, zwakheden en onwetendheid te overwinnen.

De behoeften van de geest en de zorg voor vooruitgang gaan voor de bevrediging van verlangens van plezier en materieel genot.

In deze plaats zullen titels en posities worden vervangen door mogelijkheden om de wereld te dienen en te organiseren.

collaboration brother- and sisterhood

De begeleiding en healingen tijdens deze reis is is in handen van Cecile Vloet, en zal worden ondersteund door Regine

Accommodatie: We verblijven in Auroville.

Vandaar uit gaan we heilige plaatsen bezoeken...  

Auroville is een gemeenschap waarbij de groepsenergie voelbaar is. We zullen tijdens onze reis niet alleen aandacht hebben voor wat we tegen komen in India, maar ook wat we tegenkomen in onszelf en in de groep. Deze wisselwerking tussen het eigen persoonlijke proces en de energie van de groep en met de mensen van India is wat deze spirituele reis tot een helende, dynamische, bijzondere groepsreis zal maken.

Programma

‘S morgens en ‘s avonds komen we samen om af te stemmen, te delen en te mediteren en om samen een programma voor de dag te maken. Het programma is bedoeld voor persoonlijke ontwikkeling en healing, zowel op individueel groeps- als collectief niveau.

Deze bijeenkomsten zijn om te delen, ideeën in te brengen, te doorvoelen wat er speelt en alle onze ervaringen en wijsheden samen te brengen. Er zal iedere dag een groepshealing plaatsvinden tijdens de bijeenkomst door Cecile Vloet waar ze zich laat leidden door het hoogste bewustzijn voor het dienen van het grotere plan. Er is volop ruimte voor allerlei initiatieven en excursies.

Tijdens deze reis focussen we ons op een groepsenergie die nog een niveau hoger ligt, op de energie van die van de hele aarde. We kiezen er ook voor om ons richten te richten op een specifieke groep hierbinnen; de kinderen van India. Een healingsceremonie/ meditatie om blokkades en beperkende overtuigingen op te heffen en uit te zuiveren voor de kinderen van India zal een belangrijk onderdeel zijn.

We bezoeken een tehuis in de buurt om de kinderen van India spelenderwijs te ontmoeten..

 

Lifestyle: yoga, wandelen, zwemmen. Gezonde voeding met de hygiëne normen van Auroville. We ontmoeten de lokale bevolking van India en hebben en gaan naar ‘heilige’ plekken buiten Auroville zoals Tiruvannamalai, de Ashram van Sai Baba en Pondicherry. Het programma is vrij om aan deel te nemen. Er zal genoeg ruimte zijn om te rusten en ervaringen te integreren in jezelf.

 

KOSTEN
De kosten van de reis bedragen € 999,00 en zijn inclusief: accommodaties, healingen en programma.

Exclusief: maaltijden, fooienpot, excursies en entree, taxi ‘s en de vliegticket naar India.

AANMELDING
Je kunt je aanmelden voor deze reis door een mail te sturen naar cecilevloet@planet.nl, en door een aanbetaling van € 499,50 over te maken op NL32RABO0172484200 t.n.v. Praktijk Energetische Therapie. De Annuleringsvoorwaarden ontvangt u via de mail.

fullsizeoutput_1df1.jpeg
bottom of page