top of page

Human Divinity Retreat

Love to see you 🦄 Human Divinity juli 2023 Moerkamp 18 Beugen (20 km. onder Nijmegen) Contact me 🤍🕊UNICORN HUMAN DIVINITY RETREAT 
HET ACTIVEREN VAN DE NIEUWE WERELD CODES

  
18 july 2023

Sommige zijn al een heel eind op weg en lopen al jaren een spiritueel pad, sommige zijn net begonnen maar voor velen zijn er nog steeds soms zware stukken die zich aandienen. 
Voor verlichting wijst de eenhoorn ons de weg.
Unicorns zijn de engelen van Atlantis en zijn van de 7e dimensie. Ze leren ons om met compassie en egoloos vanuit het hart te leven, om belangeloos het rijk van God te dienen om zo onze kracht terug te mogen ontvangen en gedragen te worden door God. Ze laten je ervaren wat werkelijke overvloed is en verrassen ons met levendige magie.
Deze dag is voor jezelf om je te openen voor hogere dimensies en om te transformeren naar meer licht.
Om verlichting te kunnen ervaren worden we uitgenodigd om te verdiepen, te transformeren naar de 5e 6e 7e en nog hogere dimensies. Daarvoor is het nodig om ons te openen voor wie we werkelijk zijn. Het Aquarius tijdperk hoort bij het sterrenbeeld waterman, waterman is de humane, de sociale die gevoel heeft voor spirituele groepsdynamic. De Gouden Eeuw, het Aquarius tijdperk gaat over echte vriendschap, over ware zuster en broederschap, over vrijheid blijheid, lichtheid en samen delen. 
Elkaar steunen en dienen zonder jezelf te verloochenen. Daarvoor is het nodig om elkaar te leren vertrouwen. Om open te staan voor eerlijke feedback op een goede manier. 
Het kwetsbaar mogen zijn en delen in vertrouwen van wat er in ons leeft, het onvoorwaardelijk geven van onze kwaliteiten en onze Goddelijke waarheid spreken maakt gelukkig en heelt op een diep niveau.
Om je maskers te kunnen laten vallen is het belangrijk dat je je veilig en gedragen voelt, we elkaar de ruimte geven zonder te oordelen, leren delen zonder elkaars persoonlijke grenzen te overschrijden. Dat kan in een groep waar een overstijgende spirituele grondslag en zuivere spirituele voeding is. Dan kun je de inzichten ontvangen om je subtiele ego los te kunnen laten. 
Je Christuslicht kan gaan stralen en je kunt je belangeloos en onvoorwaardelijk dienstbaar maken. Zonder je weg te geven dienstbaar worden aan het grotere geheel zorgt dat God voor jou kan gaan zorgen. 
In de Gouden eeuw, de nieuwe wereld is er overvloed, innerlijke vrede, vervulling en geestelijke rijkdom. 
Misschien is er minder onnodige materie, maar er is genoeg. Genoeg is een kwaliteit van het hart. Vervulling door verbondenheid met elkaar vanuit het hogere hart. Het hogere hart heeft het bewust zijn van dat wij een zijn. Vanuit dat bewustzijn gevoed worden zorgt dat iedereen zijn kwaliteit en talenten vanzelf deelt waardoor alles en iedereen word gevoed, dat is overvloed.
Voel je je geroepen dan ontmoeten we je graag bij een van de volgende human Divinity dagen waar ik mijn huis, mijn helende tuin en mijn werkruimte met jullie deel.
Door de 20 jaar lichtwerk, workshops en sessies die ik op deze plek gedaan heb, is deze plek een krachtplaats geworden. Sommige mensen zien licht om mijn huis en werkplaats. Door het verankerde licht kunnen mensen gemakkelijker openen voor de meer subtiele lagen in zichzelf en voor het licht van het Christus eenheidsbewustzijn en zo ook voor de codes van de nieuwe wereld. Mensen voelen rust en ervaren verlichting door op deze plek te zijn. Je zult deze dag misschien niet alles kunnen begrijpen of bevatten maar wel kunnen voelen. Deze dag zal ik me laten leiden door het hogere voor de groepsenergie en zal ik healing geven aan ieder individueel.
De bijdrage van een retreat dag is 99,00 en is inclusief vegan lunch en diner.
Aanvang is van 10.00 tot 19.00
Er word uiteraard rekening gehouden met de Corona voorwaarden.
Voor opgave kun je een mail te sturen naar cecilevloet@planet.nl 
Adres Moerkamp 18 in Beugen NB 20 km. onder Nijmegen

Knop
F004362D-FB72-4391-ADF4-FAB8135278CD_1_201_a.jpeg
75262284_3027495177286829_90458652472405
C36441E5-0B1B-4FB8-B691-647C36B11B47.jpe
bottom of page